AIFF 7. FESTIVALI 2015

7th Edition of “Aulona International Folk Festival”will take place in Vlore on the 
dates 7-9 May 2015

 
Aulona International Folk Festival

Festivali “Aulona International Folk Festival“ zhvillohet në qytetin bregdetar të Vlorës,Shqipëri. Ky Festival organizohet nga Qendra Kulturore “AULONA“ (më parë me emrin “Bilbilat e Jugut“) e cila është subjekt juridik privat që vepron në bazë të Legjislacionit shqiptar në fushën e kulturës dhe trashëgimisë kulturore. Aktiviteti synon të mbetet tradicional dhe shoqëron çeljen e Sezonit Turistik të qytetit të Vlorës në çdo muaj Maj. Festivali mbahet mbi bazën e donacioneve të ndryshme në partneritet me Bashkinë e qytetit, Dhomën e Tregëtisë dhe institucione apo subjekte të tjera të interesuara, vendase apo të huaja. AIFF është një festival i drejtpërdrejtë folklorik, mbështetet në parimet e C IOFF-it dhe drejtohet nga një Komitet Organizator (Staf) i përbërë nga personalitete dhe njerëz të artit e kulturës. Festivali i Parë është mbajtur nga data 9-11 Maj 2009.

 
KUSH ESHTE QYTETI I VLORES ?

Vlora është qytet më i bukur bregdetar i Shqipërisë dhe ndodhet në Jug-perëndim të vëndit. Qyteti ka rreth 130 mijë banor.

Read more...
 

Photos

images/resized/images/stories/demo/2011_1_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_2_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_3_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_4_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_5_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_6_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_7_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_8_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_9_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_10_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_11_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_12_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_13_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_14_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/2011_15_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/f-2_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/f-3_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/f-5_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/f-6_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/f-2_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/f-1_75_75.jpg

General sponsor - Municipality

You are here Home